Ateliere Art Terapie

În cadrul ședințelor de art-terapie Phronetik® lucrăm cu sentimente care ne readuc către propria esență: teamă, supărare, bucurie, furie, indiferență, durere.

Ateliere Psihoterapie

În dezvoltarea oricărei persoane echilibrul emoțional joacă un rol esențial. Abandonul e considerat una dintre cele mai mari traume pe care individul le poate suferi iar rănile unui copil abandonat nu se vindecă aproape niciodată.

Experiențe De Poveste

O parte din timpul pe care îl dedicăm copiilor din centrele de plasament îl folosim pentru a cunoaște lumea din jurul nostru. Considerăm că e foarte important ca tinerii să aibă acces la cât mai multe informații

Sibiul De Poveste

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi toamna numărăm metri de pânză care creează cel mai mare labirint din Piața Mică, unde toți, de la mic la mare, sunt cuceriți să-și lase amprenta personalității.

Povești cu sens

Zi de zi voluntarii De Poveste îi învață pe copiii din centrele de plasament ce înseamnă să fie parte dintr-o comunitate și ce presupune meseria de cetățean, dar pentru a-și găsi sensul ne dorim să îi învățăm și despre celelalte meserii.

Tabăra De Poveste

Zilele de vară ne găsesc departe de oraș, în Tabăra de Poveste, unde copiii și voluntarii învață împreună să asculte, să se facă auziți într-un mod asertiv și să se implice, fiecare membru al grupului fiind responsabil de buna desfășurare a activităților.

Corp, limite și responsabilități

Îndrumar de sprijin pentru persoanele care lucrează cu tinere și tineri din centre de plasament și case de tip familial