Experiențe De Poveste

Activități
40 ieșiri și excursii
Voluntari
80 voluntari implicați
Timp investit
1000 ore de voluntariat

O parte din timpul pe care îl dedicăm copiilor din centrele de plasament îl folosim pentru a cunoaște lumea din jurul nostru. Considerăm că e foarte important ca tinerii să aibă acces la cât mai multe informații, să viziteze cât mai multe locuri și să se bucure de tot ce ne înconjoară. Toate aceste experiențe contribuie semnificativ la dezvoltarea lor intelectuală și personală.

Așadar de câte ori avem ocazia ne urcăm în autocar și pornim în explorare. Într-o zi însorită de vară am fost până la Râșnov, unde am petrecut ”o zi cât 150 de milioane de ani” la Dino Park. Mai apoi, cu altă ocazie, ne-am plimbat cu mocănița pe Valea Hârtibaciului unde am profitat de vremea frumoasă și am devorat tufele de mure din jurul gării. Ne amintim cu drag și de vizitele la Zoo, unde am avut ocazia să ne convingem cât de mare este un urs și cât de fioros e leul. O altă excursie de neuitat a fost în geoparcul Carpatic Perșani, când am vizitat compexul geologic Racoș și stejarul secular din Mercheașa.

Iarna, când suntem nevoiți să stăm mai mult în casă, mergem împreună cu copiii la teatru, film sau la unul dintre bazinele de interior aflate în oraș. Merge o baie în ianuarie, nu-i așa? E singurul mod prin care ne mai potolim dorul de bălăceală în râu!

Bineînțeles, din când în când ne place să avem parte de câte o provocare așadar încercăm să ne depășim limitele în parcul de aventură din apropierea orașului Sibiu.


Experiențe De Poveste

Reprezinți o companie?

Faptele bune se fac în echipă, iar noi avem nevoie de prieteni de nădejde alături de care să rescriem viitorul copiilor din centrele de plasament.

Devino partener