Voluntarii Asociației De Poveste petrec săptămânal câte două ore într-un centru de plasament din județul Sibiu, în echipe de 2 sau 3 persoane.

Nu ai nevoie de abilități deosebite pentru a face parte din echipa noastră, singurele condiții fiind să ai vârsta minimă de 16 ani și mult chef de joacă. Ne dorim să avem alături persoane deschise și empatice deoarece voluntarii noștri sunt prietenii tinerilor cu care lucrăm, îi ajută la teme, bat mingea împreună, se joacă sau povestesc câte-n lună și în stele :)

Programul în funcție de care mergem în centrele de plasament îl stabilim la începutul activității, de comun acord, ținând cont atât de disponibilitatea ta cât și de cea a copiilor. Contractul de voluntariat se semnează pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Persoanele selectate în urma completării formularului de înscriere vor participa la un training de 4 ore, în cadrul căruia vom discuta mai multe detalii despre ce înseamnă să fii voluntar De Poveste. Rezultatul selecției și informațiile despre training le vei primi prin e-mail.

Trainingurile au loc de două ori pe an, dar în cazul în care între aceste perioade avem un un minim de 10 persoane înscrise vom organiza o sesiune extraordinară de formare.

Devino voluntar, Asociatia De Poveste

Dacă ai întrebări cu privire la activitatea de voluntariat te rugăm să consulți secțiunea "Ce trebuie să știi".

Vrei să te implici într-un alt fel în activitatea asociației noastre?
Povestește-ne cu ce vrei să ajuți printr-un e-mail trimis la.

Formular de înscriere

Minorii cu vârsta cuprinsă între 15 și 16 ani au obligația să completeze acest chestionar cu încuviințarea ocrotitorilor legali (părinți/tutori), urmând ca ulterior aceștia să semneze un Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.