Redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră ne ajuți să facem posibile vizitele voluntarilor în centrele de plasament. Din fondurile strânse cumpărăm materiale și jocuri pe care le folosim la activitățile cu copiii instituționalizați, acoperim costurile cu transportul voluntarilor și cheltuielile de funcționare ale asociației.

Ce trebuie să faci?

Completează formularul la Sectiunea I – Date de identificare ale contribuabilului și semnează-l pe pagina 2, în partea de jos la secțiunea Semnătură contribuabil.
Dacă dorești ne poți redirecționa și venitul pe anul viitor. Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța corespunzătoare de pe pagina 2, secțiunea II.B.2

Depune formularul până la data de 25 mai 2020 sau trimite-l prin poștă la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul.
Lista sediilor ANAF poate fi consultată aici.
Dacă preferi, poți trimite până la data de 15 mai 2020 formularul completat la Căsuța De Poveste, str. General Eremia Grigorescu, nr. 7, Sibiu și ne ocupăm noi de depunerea lui.

Persoanele fizice cu profesii liberale sau care au înregistrat venituri și din alte surse extra–salariale pot redirecționa completând Declarația unică.
În acest caz, se completează în secţiunea I.6.2 Susţinerea unei entități nonprofit/unități de cult următoarele date:

Denumire: Asociația De Poveste
Cod identificare: 37136495
Cont Bancar: RO52RNCB0227153732040001
Declarația trebuie depusă personal la sediul ANAF sau prin intermediul Spațiului Privat Virtual.

Descarcă declarația unică