Redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră ne ajuți să facem posibile vizitele voluntarilor în centrele de plasament. Din fondurile strânse cumpărăm materiale și jocuri pe care le folosim la activitățile cu copiii instituționalizați, acoperim costurile cu transportul voluntarilor și cheltuielile de funcționare ale asociației.

Ce trebuie să faci?

Acum e foarte simplu să completezi formularul online, direct de pe telefonul mobil.

Completează online

Dacă preferi să completezi forumularul pe hârtie, descarcă-l și urmează pașii de mai jos.

Descarcă formularul

Completează formularul la Sectiunea I – Date de identificare ale contribuabilului și apasă butonul verde VALIDEAZĂ FORMULARUL din partea stângă sus.

Dacă dorești ne poți redirecționa și venitul pe anul viitor. Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța corespunzătoare de la secțiunea ”Susținerea unei entități nonprofit sau a unei unități de cult”

Trimite-ne formularul validat până la data de 15 mai 2023 la adresa de e-mail și noi ne ocupăm să îl depunem online.

Poți depune formularul și prin poștă, la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul. Lista sediilor ANAF poate fi consultată aici.

Persoanele fizice cu profesii liberale sau care au înregistrat venituri și din alte surse extra–salariale pot redirecționa completând Declarația unică.
În acest caz, se completează în secţiunea I.8 Destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul datorat pe venitul net/ câștigul net anual impozabil:

Denumire: Asociația De Poveste
Cod identificare: 37136495
Cont Bancar: RO52RNCB0227153732040001
Declarația trebuie depusă personal la sediul ANAF sau prin intermediul Spațiului Privat Virtual.

Descarcă declarația unică