Copiii din centrele de plasament au nevoie de susținere constantă pentru a se dezvolta și a deveni adulți responsabili, capabili să se descurce singuri.

La baza acestei susțineri se află consilierea psihologică, menită să îi ajute să depășească traumele suferite în copilărie. Mai apoi, cursurile de dezvoltare personală joacă un rol important în dobândirea deprinderilor de viață independentă și în sporirea capacităților intelectuale. Excursiile și ieșirile îi ajută pe tineri să cunoască lumea înconjurătoare, să acumuleze informații care să le permită să se integreze în diverse grupuri și să deprindă abilități de relaționare. Iar la vârsta adolescenței, tinerii instituționalizați au nevoie de sprijin pentru găsirea unei direcții din punct de vedere profesional prin cursuri de formare, workshop-uri de educație financiară și profesională.

Prin intermediul proiectelor dezvoltate de asociația noastră venim în întâmpinarea acestor nevoi.

Sponsorizare, Asociatia De Poveste

Noi punem la dispoziție toate resursele noastre: cunoștințe despre nevoile copiilor instituționalizați din județul Sibiu și timp prin intermediul voluntarilor asociației care implementează proiectele. Dar avem nevoie de ajutorul tău pentru acoperirea costurilor financiare cum sunt transportul copiilor, onorariul trainerilor, al psihoterapeuților, bilete de intrare, masă etc.

Poți alege să ne susții punctual, pentru unul din proiectele noastre sau poți face o sponsorizare generală, urmând să direcționăm fondurile primite acolo unde e mai mare nevoie. Lista proiectelor poate fi consultată aici.
Draft-ul contractului de sponsorizare poate fi descărcat aici:

Descarcă contractul

Te rugăm să completezi contractul, apoi să ni-l trimiți semnat și ștampilat, în două exemplare la adresa: Sibiu, Bulevardul Victoriei, nr. 14, etaj 1, ap. 11.
De îndată ce îl primim o să îți returnăm un exemplar semnat și ștampilat de noi.

Toate fondurile donate sunt folosite exclusiv în beneficiul copiilor din centrele de plasament și din medii defavorizate.