Voluntarii reprezintă motorul Asociației De Poveste. Toate activitățile noastre au loc cu sprijinul și datorită oamenilor care aleg să ofere din timpul lor în beneficiul copiilor din centrele de plasament și medii defavorizate.

În cadrul vizitelor săptămânale în centre, voluntarii îi ajută pe copii să rezolve teme și să aprofundeze lecțiile predate în clasă, organizează jocuri educative sau activități sportive (fotbal, baschet, volei etc), dar și activități în interior precum vizionări de film, desenat și colorat, board-games, activități culinare sau activități de lucru manual. De asemenea, pot fi organizate ieșiri în natură, la film, teatru și excursii.

Voluntarii se pot implica și în activitatea asociației din afara centrelor, pot veni cu idei de proiecte sau propuneri de activități pentru copii. Astfel, voluntarii redactează proiecte pentru obținerea de finanțări, inițiază și coordonează campanii de strângere de fonduri, planifică ieșiri, excursii și tabere, însoțesc copiii la atelierele de art-terapie, asigură sprijin la organizarea atelierelor și contribuie la buna desfășurare a evenimentelor organizate de asociație.

Implică-te

Hai în echipa noastră ca să fim alături de copiii din centrele de plasament și medii defavorizate din județul Sibiu!

Devino voluntar