Știai de această facilitate fiscală pentru microîndreprinderi? Începând din 2019 o dată cu intrarea în vigoare a Legii 30/2019 (punct 5) microîntreprinderile pot să deducă sponsorizările făcute către entitățile nonprofit cu până la 20% din impozitul trimestrial. Astfel, fără niciun efort financiar suplimentar, poți sprijini activitățile Asociației De Poveste menite să vină în întâmpinarea copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu.

De ce să te implici? Deoarece printr-un gest simplu poți ajuta cel puțin un copil din centrele de plasament să devină un adult responsabil. Nu ai fi mândru să ști că datorită ție unul dintre acești copii va fi capabili să se descurce singur și să își depășească condiția, clădindu-și un viitor mai bun?

Iată exact ce trebuie să faci:

• calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit pe acest trimestru (sau roagă-ți contabila să te ajute 😊)
  • descarcă și completează contractul nostru de sponsorizare de aici
  • trimite contractul semnat și ștampilat, în două exemplare la sediul nostru din str. General Eremia Grigorescu, nr. 7, Sibiu
  • completează Declarația nr. 107 și depune-o până la data de 25 ianuarie 2022 pentru sponsorizările efectuate în anul 2021, pentru plătitorii de impozit pe venit și până la 25 martie 2022 pentru plătitorii de impozit pe profit (sau roag-o și aici pe contabilă să te ajute 😊)

Ce facem cu fondurile primite de la tine? Printre proiectele asociației noastre se numără consilierea psihologică, menită să îi ajute pe copii să depășească traumele suferite în copilărie; cursurile de dezvoltare personală; excursiile și ieșirile prin care copiii cunosc lumea înconjurătoare, se integrează în diverse grupuri și deprind abilități de relaționare; sprijin pentru găsirea unei direcții din punct de vedere profesional prin cursuri de formare, workshop-uri de educație financiară și profesională.

Poți alege să ne susții punctual, pentru unul din proiectele noastre sau poți face o sponsorizare generală, urmând să direcționăm fondurile primite acolo unde e mai mare nevoie. Lista cu toate proiectele poate fi consultată aici.

Îți place ce facem , dar preferi o altă modalitate de susținere? Ai aici mai multe variante:

• ca și companie:
    • ne poți sponsoriza proiectele asociației – detalii găsești aici
    • poți să devii partenerul nostru și să ne fi alături în proiectele noastre, poate chiar să implementăm noi un proiect planificat de tine – detalii găsești aici
  • ca și persoană fizică:
    • redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră - detalii găsești
    • devino voluntar al asociației și petrece săptămânal 2 ore într-unul din centrele de plasament din județul Sibiu, alături de alți voluntari - mai multe detalii găsești aici
    • devino fundraiser și ajută-ne prin creativitatea ta să strângem fonduri pentru asociație - detalii găsești aici
    • nu te-am nimerit în niciunul din punctele de mai sus, însă ești hotărât să ne ajuți? Atunci mai aruncă o privire aici și spune-ne cum ai vrea să te implici.

Îți mulțumim pentru implicarea ta și ne-am bucura dacă le-ai povesti și prietenilor tăi de activitățile noastre și de cât de mult contează fiecare gest de-al nostru pentru acești copii, care au nevoie de sprijinul Asociației De Poveste pentru a-și croi un drum mai bun în viață.